Veel gestelde vragen

Wat zijn de tijden van de trainingen?
Dinsdag- en donderdag avond om 19:30 uur. Zaterdag morgen om 9:30 uur.

Ik kan niet elke bij elke training zijn, is het mogelijk om een deel te volgen?
U kunt komen wanneer u wilt, maar het wordt aanbevolen om twee keer per week te lopen.

Wat zijn de kosten?
Per maand 15.50 euro. Hiervan gaan 2,00 euro per maand naar het goede doel. Je wordt hiermee ook lid van  Fortius. De AtletiekUnie hanteert daarnaast een inschrijftarief van 25 euro. (Wordt geïnd door Fortius).

Wanneer kan ik me aanmelden voor de loopgroepen?
De aanmeldingen voor de loopgroep recreatief/gevorderden kunnen het hele jaar. U meldt zich voor aanvang van de training bij een van de trainers in de Sophiahal. Aanmelden als beginnend loper kan slechts 2 x per jaar. 1 x in het voorjaar en 1 x in het najaar. Houdt hiervoor de berichten in de kranten en de website in de gaten.

Ik ben al lid van loopgroep Zwijndrecht/Fortius, kan ik me aansluiten bij Inner Circle Runners? Wat is het verschil?
U kunt zich altijd aansluiten bij de Inner Circle Runners. Het verschil zit hem in het steunen van het goede doel. Wordt u Inner Circle Runner, dan gaat van uw contributie 2,00 euro per maand naar het Hospice de Cirkel. Hiervan betaalt u als Inner Circle Runner 1,00 euro en ook Fortius draagt per Inner Circle Runner 1,00 euro per maand bij.

Wordt je lid voor een heel jaar? Wat is de opzegtermijn?
Het lidmaatschap loopt per kwartaal. Bij blessures is er de mogelijkheid om “rustend lid” te worden. De kosten bedragen dan 4,50 euro per maand (standaard 3.50 euro plus 1 euro voor het goede doel). Opzegging van het lidmaatschap kan slechts per kwartaal schriftelijk of per e-mail geschieden aan het adres van de ledenadministratie van Fortius o.v.v. het onderwerp “Fortius” voor het einde van ieder kwartaal, of via een bericht aan info@innercirclerun.nl een week voor het einde van het kwartaal. Per mail ontvangt u een bevestiging van de opzegging. Ook zal de opzegging worden opgenomen in de eerstvolgende nieuwsbrief van Fortius onder de rubriek “Van de ledenadministratie”.

Ik heb een vraag, die er niet bij staat.
Stel uw vraag via het contactformulier.

Alles wat wij doen staat in het teken van onze goede doelen:

Goede doel nr1:

Het Hospice De Cirkel.

Kijk ook op de website www.hospicedecirkel.nl

Goede doel nr2:

Het Jeugdspeelpark

Meer: kijk op de website: www.jeugdspeelpark.nl