Inschrijfgeld kan niet worden terugbetaald. Een deel van de kosten al gemaakt onder meer door de productie van het startnummer. Verder is deze loop ten bate van de goede doelen het Hospice de Cirkel en het Jeugdspeelpark. Dus daar gaat zoveel mogelijk geld naar toe. Wij zijn blij met uw bijdrage.

In sommige gevallen is het mogelijk de inschrijving te annuleren. Dat is als het vroegtijdig gebeurt en de startnummers nog niet zijn toegekend. Het nummer staat dan nog op 0. Dien dan een verzoek in via het contact formulier of reageer op de inschrijfbevestiging. Gebruik het adres inschrijvingen [at] innercirclerun.nl (NIET terugsturen naar Racetimer.eu of inschrijven.nl)

Dubbel inschrijven

Bij dubbel inschrijven bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig proberen een inschrijving te laten annuleren. Zoek zelf in de lijst van deelnmers of u mogelijk twee keer voor komt. Als er al een startnummer is toegekend kan er niet meer geannuleerd worden. U dient dan ook te betalen.

Startnummer doorgeven = registratie bijwerken

Het is mogelijk om een startnummer aan een ander door te geven. Let er dan wel op dat de gegevens van de loper overeenstemmen met het startnummer. Het is buitengewoon vervelend als de registratie niet klopt. Dat beinvloed de scores van de overige deelnemers. De tijden zijn immers afhankelijk van uw geslacht, leeftijd en conditie.

Startnummer registratie

Als u het gekochte startnummer aan een andere loper wilt geven, zorg dan dat tenminste de registratie van de volgende gegevens bijgewerkt worden:

afstand

naam,

geslacht

geboortedatum

plaats

noodtelefoonnummer

Dit is heel belangrijk voor de wedstrijd uitslagen!