Wie zijn wij?

De Bolidt Inner Circle Run in Hendrik-Ido-Ambacht is in de afgelopen 6 jaar uitgegroeid tot een enorm succes. Met jaarlijks rond de 2500 lopers staat deze gezellige loop goed bekend in de regio Drechtsteden. Met een bevlogen team van 17 leden en vele vrijwilligers organiseren wij elk jaar een hardloop event waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Van de kleine lopers tot de toppers uit de regio, iedereen is welkom. Naast een sportief evenement is de Bolidt Inner Circle Run bovenal bedoeld om het goede doel in de regio te steunen. Vanaf het begin doneren wij jaarlijks een mooi bedrag aan de Hospice De Cirkel en de afgelopen twee jaar is daar een tweede goed doel bijgekomen, namelijk het Jeugdspeelpark te Hendrik-Ido-Ambacht.

Onze voorzitter heeft, samen met het taakteam, de Bolidt Inner Circle Run goed op de kaart weten te zetten. Na een periode van 6 jaar heeft hij aangegeven zijn functie neer te leggen om tijd voor andere zaken te maken. Dit is de reden dat wij op zoek zijn naar een nieuwe bevlogen voorzitter.

Wat zijn jouw taken als voorzitter?

Als voorzitter ben je het gezicht van de Bolidt Inner Circle Run. Je bent het aanspreekpunt voor lokale overheden, maatschappelijke partners en andere instanties. Daarnaast geef je leiding (ipv leiding het woord sturing?) aan het taakteam en bepaal je samen met hen de visie voor de komende jaren. Omdat de Bolidt Inner Circle Run een goede doelenloop is, zijn wij afhankelijk van donaties en inzet van onze maatschappelijke partners. Het onderhouden van de relatie met bestaande partners en leveranciers is dan ook een belangrijk onderdeel van de functie, maar ook het leggen van nieuwe contacten om zo tot samenwerking te komen, wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld. Uiteraard zit je de vergaderingen voor en zorg je samen met de rest van het team dat de dag van de run alles op rolletjes loopt.

Ben jij onze nieuwe voorzitter?

Als voorzitter ben je maatschappelijk betrokken en bekend in deze regio. Je bent van nature een netwerker en weet dit om te zetten in resultaten. Maar bovenal bruis je van de energie om samen met het team de komende jaren de Bolidt Inner Circle Run tot een nog groter succes te brengen. Affiniteit met de hardloopsport is gewenst maar geen vereiste.

Is je interesse geprikkeld neem dan voor meer informatie contact op met Jan van de Wetering
e-mailadres: jananszw @ tiscali.nl (verwijder spaties)