Klik hier als u de nieuwsbrief wilt ontvangen

Klik hier als u uw gegevens wilt bijwerken

klik hier als u een tip wilt sturen naar een vriendDe Inner Circle Run 2017 was een feest

 

Beste Lopers en Partners,

Inmiddels hebben we de 6e editie van de Bolidt Inner Circle Run en de Wisse Kidsrun weer achter de rug. Wat was het dank zij jullie weer een mooie en geslaagde editie.
 

De Donaties

Het Hospice de Cirkel mocht van ons een cheque in ontvangst nemen van maar liefst 13.200,00 euro
Het Jeugdspeelpark hebben we gelukkig kunnen maken met een donatie van het mooie bedrag van 5.650,00 euro.
Wij hopen hier weer samen met jullie een steentje te hebben bijgedragen aan onze gemeenschap. Wij weten in elk geval zeker, dat het geld dankbaar in ontvangst is genomen
 

De Wisse Kidsrun

Dit jaar is onze Kidsrun omgedoopt tot de Wisse Kidsrun. We zijn Wisse heel dankbaar voor het vertrouwen in onze organisatie. Ze hebben vol enthousiasme meegedaan aan het laten slagen van de Kidsrun 2017.
Nu was het voor mij (Suze Libeton), als organisator, extra feestelijk om te zien, dat mijn kleinzoon voor het eerst met de puppyrun (4-5 jaar) mee deed. Hij had speciaal zijn snelste schoenen aan gedaan.
Wat zijn die kinderen toch heerlijk fanatiek. Ieder jaar zijn het er meer, wat natuurlijk een goed teken is, maar dat geeft ons wel een uitdaging om deze kleine enthousiastelingen in toom te houden. Wij zijn van mening, dat het dit jaar zeker goed gelukt is.  De kinderen hebben zelf overigens het mooie bedrag van 5.775,00 euro opgehaald, hetgeen onder beide goede doelen is verdeeld
 

De Bolidt Inner Circle Run 5 en 10 kilometer

Allereerst onze dank voor het grenzeloze vertrouwen van onze hoofdsponsor Bolidt.
De weersomstandigheden waren voor onze begrippen (storm, onweer, te nat, te warm in eerdere edities) redelijk. Droog, zonnetje maar wel aardig winderig en een tikkeltje benauwd. Met een beetje minder deelnemers dan vorig jaar ging het van start. Er is hard gelopen, maar het parcoursrecord op de 10 kilometer is niet verbeterd. Dus, volgend jaar weer volop kans!
 

Winnaars

1e op de 5 km dames: Annemarie Kersbergen in 00:19:44
1e op de 5 km heren: Timo de Geus in 00:16:04
1e op de 10 km dames: Lucia van der Laarse in 00:42:13
1e op de 10 km heren: Patrick Kwist in 00:33:10
Voor de overige uitslagen verwijzen we jullie graag naar onze website
 

Reglement

Sommige deelnemers zijn in verwarring gebracht door hun bruto en netto tijd.
Daarom even onderstaande uitleg:
De Inner Circle Run is een officiële gecertificeerde wedstrijd. Dit betekent dat alle officials (Starter, Scheidsrechter en Wedstrijdleider) officiële Atletiekunie officials zijn, het parcours is gecertificeerd, evenals het tijdregistratiesysteem en daarnaast worden de regels gevolgd van: het wedstrijdreglement 2016-2017 van de Atletiekunie en de Competition Rules 2016-2017 van de IAAF, hetgeen ook op de site van de Inner Circle Run vermeld staat.

In artikel 165.25 (E) van het wedstrijdreglement staat:
"De officiële tijd is de tijd die is verstreken tussen het afvuren van de startrevolver (of het gesynchroniseerde startsignaal) en het moment dat de atleet de finishlijn passeert. (bruto tijd, red.) Echter, de tijd die verstrijkt tussen het moment dat de atleet de startlijn passeert en het moment dat hij de finishlijn passeert (netto tijd, red.) mag aan hem bekend gemaakt worden, maar zal niet als officiële tijd worden beschouwd."
 

Col de Sophia

Door een kleine menselijke en technische fout is deze prijs niet aan de juiste persoon uitgereikt.
Bij de heren is de echte winnaar van deze bolletjes trui Jarno Pons. Hij krijgt alsnog een eigen exemplaar van zijn terecht verdiende shirt. Natuurlijk mag de gelukkige die op 15 juni als winnaar gehuldigd is zijn ontvangen prijs behouden.
Bij de dames is Annemarie Kersbergen de winnares van deze leuke bolletjestrui.
 

Vragen

Zowel voorafgaand aan de wedstrijd als na afloop krijgen we veel vragen over de run. Hier proberen we zo snel en zo goed mogelijk antwoord op te geven. We hopen, dat tot nu toe alle vragen naar tevredenheid beantwoord zijn. Mocht er nog een vraag zijn, dan kan dat via info@ mailadres. We helpen u graag.
 

Afterparty

Misschien heeft niet iedereen het meegekregen, maar dit jaar was er een heuse afterparty in T-Beaune’s Huiskamer met muziek verzorgd door Friends in Music. Zorg, dat je dit feestje volgend jaar niet mist!
Ondergetekende heeft het licht uit gedaan…

Gevonden voorwerpen

Ieder jaar blijft er wel iets achter in de Sophiahal. Dit jaar: een zonnebril, een oranje tasje met daarin ook een zonnebril en een rugzak met daarin wat verfrissende zaken, een bloes en wat correspondentie. Neem contact met ons op, als je een van deze attributen mist.
 

Nagenieten van foto en ander beeldmateriaal

Op onze website staan hele mooie foto's, gemaakt door Cees van Meerten van Foto Expressie
Verder zijn er op en via onze Facebook pagina en Twitter account en Instagram ook hele mooie foto's te vinden die gemaakt zijn door onder andere Loek Groot, Rob van Efferen en Kees van Toorn.
 

Iedereen weer bedankt

Alle deelnemers (groot en klein), meesters en juffen, schooldirecteuren, EHBO, Stichting Verkeersregelaars, Politie, Ambulancedienst Zuid-Holland-Zuid, de vele vrijwilligers en onze trouwe partners, waar zouden we zijn zonder jullie? Iedereen heel hartelijk dank voor deelname en steun, op welke manier dan ook.
 

Mee helpen in de organisatie?

Heb je zin om dit mooie evenement ook te laten slagen en heb je vrije tijd over? Meld je dan eens aan bij de organisatie. Wij kunnen extra hulp en een nieuwe frisse kijk hard gebruiken.
 

Zet DONDERDAG 21 JUNI 2018 in je agenda

Reserveer de datum al vast in jullie agenda. Dan hopen we er samen met jullie weer een groot feest van te maken.

Met sportieve groet, (namens het hele team BICR)
Suze Libeton
 

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
 

Verstuurd naar: j.leijenhorst@xs4all.nl

Uitschrijven

Stichting Run-DezvousNL, Beemdkroon 31, Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA, Nederland

 

Flash 2017-06-05 "begin juni"

 

Beste Inner Circle Run fan,

 

Bijna zover...

 

Nog een dikke week en dan gaat het los. Alles aan de run is al georganiseerd. Nu nog veel lopers die meedoen. Heb je je kennissen al enthousiast gemaakt? Weten je Facebook vrienden al dat je meeloopt? Heb je al ingeschreven? Het kan nog eenvoudig online.
 

Startnummers afhalen

 

Je kunt vanaf donderdag de 8e je startnummer al ophalen bij Runnersworld Dordrecht. Dat kan tot en met dinsdag de 13e. De openingstijden staan op de website. Daarna zijn we natuurlijk in de Sophiahal aanwezig op 14 en 15 juni. zoals op onze site is bekend gemaakt.
 

De Inner Circle Run krant

 

Kort geleden is de Inner Circle Run krant uitgekomen. Voor de Kids staat er een mooie kleurplaat in. Als je hem nog niet hebt of er meer van wilt hebben, kan je hem ophalen op de website
Verder staan er verschillende interessante artikelen in, waaronder tips voor de lopers. Je kunt hem altijd nog online bij Xebius lezen via de volgende koppeling.

 
 

De Puppyrun

 

Voor het veilig en soepel laten verlopen van de puppyrun hebben we de regels aan moeten passen. Voor groepen 1 t/m 4 mag er mag EEN ouder mee lopen met het kind. Van startvak tot en met finishvak. Anderen mogen NIET  het startvak komen. Houdt u strikt aan de aanwijzingen van de Marshalls, alleen dan kan alles vlot en veilig verlopen. Noteer op de achterzijde van het startnummer uw mobiele telefoonnummer.
 

De Bedrijvenrun

 

Er hebben zich al heel wat bedrijven aangemeld met een of meerdere teams. Maar er kan nog meer bij.
 

Veiligheid

 

Voor de veiligheid van de lopers: alle automobilisten, fietsers en overige weggebruikers, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.
 
Het wordt druk, kom op de fiets of lopend indien mogelijk.

Tot ziens op de derde donderdag van juni!

 


Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
 

Verstuurd naar: info@innercirclerun.nl

Uitschrijven

Stichting Run-DezvousNL, Beemdkroon 31, Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA, Nederland

Flash 14 april 2017

 

Beste Loper,

Bolidt Inner Circle Run en Wisse Kidsrun,

Zoals jullie begrijpen zijn de voorbereidingen weer in volle gang.
De inschrijving is geopend en inmiddels hebben zich ruim 190 enthousiaste lopers aangemeld.
Bij het inschrijven tot 27 mei via de website is het mogelijk om je naam op het startnummer te laten zetten. Daarna gaat de na-inschrijving in en zijn de startnummers blanco.
Wij zijn trots op onze hoofdpartner Bolidt die recent de kwalificatie kreeg het vitaalste bedrijf van Nederland te zijn.
Ook zijn wij erg blij met onze nieuwe partner voor de Kidsrun, Wisse Makelaardij, die dit jaar de eerste Wisse Kidsrun gaat uitdragen.
 

Vrijwilligers

Om ons hele evenement in goede banen te leiden zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers. Met name de verkeersregelaars kunnen wij goed gebruiken. Interesse om een bijdrage te leveren aan dit mooie evenement meldt u aan via onze website www.innercirclerun.nl.
 

De Wisse Kidsrun

De Wisse Kidsrun heeft voor 2017 het volgende programma:
Zorg dat je op tijd bij de start bent!
START - FINISH afstand  Groep - Meldtijd 5 min v. aanvang
18:20    18:25    500m    M4-5    Meldtijd 18:15
18:25    18:30    500m    J4-5    Meldtijd 18:20
18:30    18:35    500m    M6-7    Meldtijd 18:25
18:35    18:40    500m    J6-7    Meldtijd 18:30
18:40    18:45    500m    M8-9    Meldtijd 18:35
18:45    18:50    500m    J8-9    Meldtijd 18:40
18:50    19:00    1000m   M10-11  Meldtijd 18:45
19:00    19:10    1000m   J10-11  Meldtijd 18:55
19:10    19:20    1000m   M12-13  Meldtijd 19:05
19:20    19:30    1000m   J12-13  Meldtijd 19:15
19:35    19:55            Prijsuitreiking Jeugd
  Wisse Kidsrun
Na afloop van je Run een ijsje van IJssalon Sophia op vertoon van je startnummer.
Dit jaar worden er weer 10 zwemabonnementen verloot onder de deelnemers.
 
Ook aan vertier is gedacht en zal er op de Sophiapromenade een springkussen aanwezig zijn.
 
Om de Wisse Kidsrun voor de jongste kinderen, groepen 1 t/m 4 goed te organiseren mag er dit jaar 1 ouder meelopen, deze zullen achterin het veld opgesteld worden.
Daarnaast worden er een aantal aanpassingen gedaan aan de Wisse Kidsrun in verband met het groeiend aantal deelnemende kinderen.
 
De Wisse Kidsrun kan geen succes worden zonder medewerking van de scholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Gelet op de voorgaande jaren hebben we hier alle vertrouwen in.
Op 9 mei a.s. ontvangen de scholen van ons de inschrijfbrieven en deze worden op 24 mei opgehaald.
Door de jaren heen blijken de schoolkinderen erg goed te zijn in het ophalen van sponsorgeld voor onze goede doelen Hospice de Cirkel en het Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht.
Wij zijn dan ook ieder jaar heel trots op hen.

Om goed voorbereid aan de start van de Wisse Kidsrun te verschijnen heeft HI5Ambacht zich weer bereid verklaart om de kinderen te trainen twee weken voor aanvang van de Wisse Kidsrun.

Vanaf 22 mei a.s. is het ook mogelijk voor de kinderen uit de omliggende gemeenten om zich in te schrijven via de website. Tot en met 27 mei kan je je naam nog op het startnummer krijgen..
 

Bedrijvenrun

Bedrijven kunnen zich ook weer inschrijven via het digitale inschrijvingsformulier op de website www.innercirclerun.nl
Een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook beter gemotiveerd met zijn werk bezig. Door het aanbieden van de bedrijvenloop bevorderen wij de teambuilding. Verder biedt het bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve wijze te presenteren en te promoten. Wij nodigen bedrijven van harte uit deel te nemen!
De Run
Bedrijventeams doen mee aan een attractieve afstand van 5 km. De start en finish is op de sfeervolle Laan van Welhorst direct grenzend aan de Sophiapromenade.
 

Teams

Een team omvat 3 tot 5 lopers bestaande uit dames, heren en of gemengd. De eindtijden van de snelste drie lopers worden opgeteld. De som geldt als eindtijd voor het complete team.
Het is mogelijk om meerdere teams per bedrijf aan te melden. Een team wordt als compleet team ingeschreven. Als er echter niet voldoende lopers zijn voor een compleet team, dit a.u.b. tevoren vermelden, zodat de organisatie een passende oplossing kan zoeken.
Dus doe mee als bedrijf dit is goed voor de teamspirit en vitaliteit binnen het bedrijf!
 

Kortom: genoeg te beleven op 15 juni!

Blijf ons volgen op Facebook en Twitter en natuurlijk de website www.innercirclerun.nl

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
Bolidt Logo witzwart
 
Stichting Run-DezvousNL, Beemdkroon 31, Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA, Nederland

Flash 2017-01, januari 2017

Innercircle _Bolidt _header _nieuwsbrief -2013-web

 

Beste lopers en fans van de Bolidt Inner Circle Run,

 

Allereerst willen wij jullie een goed, gezond en blessurevrij 2017 toewensen en een jaar waarin een ieder de kans krijgt zijn PR te verbeteren.
Alle taakteams staan paraat om van 2017 een succes te maken. En alle hulp is uiteraard welkom. Zo zijn wij steeds op zoek naar vrijwilligers. Als idee willen wij opperen dat indien je zelf mee loopt, om dan iemand van je vrienden of familie als verkeersregelaar in te zetten zodat JIJ een VEILIG parcours kan lopen.
 

Nieuw 10 km parcours

 

Wij willen heel graag en zo ook vele lopers, ons 10 km parcours uitbreiden naar een grote ronde. Om dit te kunnen realiseren zijn er ca. 45 extra verkeersregelaars nodig en die hebben we eenvoudig niet paraat staan. Daarom is voor 2017 het 10 km ongewijzigd. Onze boodschap aan jullie is, mobiliseer mensen die als verkeersregelaar willen meehelpen om een mooie en grote ronde van 10 km te kunnen realiseren.
 

Bewoners om en aan het parcours

 

Langs het parcours wordt het steeds gezelliger daar het aantal nieuwe woningen gestaag toeneemt.
Logistiek proberen we nog steeds om zo min mogelijk woningen van de aanrij  routes af te sluiten tijdens de run. Dit lukt helaas niet altijd, maar onze verkeersregelaars kunnen dit goed ondervangen en geven de bewoners de mogelijkheid om heel rustig in de looprichting mee te rijden tot aan de woning. Behandel daarom onze verkeersregelaars met RESPECT. Zij zijn er om voor alle betrokken partijen een goede oplossing te bieden en de loop veilig te laten plaatsvinden.
 

U bent van harte welkom bij Start to Run

 

Wil je op 15 juni van de partij zijn bij de Bolidt Inner Circle Run en heb je geen hardloopervaring houd dan onze website in de gaten www.innercirclerun.nl of volg de nieuwsbrieven. In maart wordt er weer een cursus Start to Run opgestart.
 

Basisscholen, Kids en Puppies

 

Wij vertrouwen erop dat alle scholen die tot nu toe hebben meegedaan zich weer aanmelden voor 2017 met een deelname van nog meer kinderen. Ook hopen we dat de scholen die nog niet zo actief waren in de afgelopen jaren, dit jaar ook van de partij zijn. Dit feest mag toch niet gemist worden? En niet onbelangrijk: de opbrengst van de Bolidt Inner Circle Run komt ten goede aan de goede doelen, Hospice de Cirkel en het Jeugdspeelpark H-I-Ambacht. Zij waren erg blij met onze sponsor bijdrage.
 

Fortius

 

  De sportverenigingen AV Parthenon en Hercules zijn gefuseerd tot Fortius. Het ledenaantal van de Inner Circle Runners van Fortius stijgt jaarlijks.
 

Gebakactie

 

Ook in 2016 is er weer de Sint/Kerst en oliebollenactie geweest. Bakker Korteweg uit Dordrecht ondersteunde wederom deze actie en de opbrengst bedroeg Eur 1.550,-. Hiervan wordt 25% aan Hospice De Cirkel gedoneerd.
 

Inschrijven

 

Vanaf 1 maart gaat de inschrijving voor de Bolidt Inner Circle Run open. Dit jaar zal deze plaatsvinden op 15 juni a.s. Noteer dit alvast in de agenda.
 

Voorzitter!

 

En last but not least kondigen wij aan op zoek te zijn naar een nieuwe voorzitter voor onze Stichting.
Heb je een warm hart voor onze activiteit en tijd om deze taak op je te nemen neem dan contact op met ons bestuur via het contactformulier op onze website.
 

Volgen

 

Tot de volgende update. Blijf ons volgen via website, Facebook, Twitter en Instagram en blijf ondertussen lekker hardlopen ...

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
   

Flash 22 juni 2016: Inner Circle Run 2016, 1e Lustrum voorbij

 

Beste Inner Circle Run fan,

 

Bolidt Inner Circle Run Lustrum dag

 

We zijn onze lustrum dag voorbij en kijken moe maar voldaan terug op dit geweldige evenement.
De weergoden waren wat grillig echter de temperatuur was goed.
Ons lustrum werd opgeluisterd door een tal van activiteiten voor de kinderen en de start van de loop werd ingezongen door het optreden van Re-flax.
Daarnaast was de bewoners langs het parcours gevraagd om de vlag uit te hangen.

Onze verwachtingen met betrekking tot de Hoog Ambacht Kids Run werd dit jaar overtroffen. Bijna 900 kinderen hebben zich aangemeld.
Samen met de lopers van de 5 km en 10 km is het totaal uitgekomen op 2529 deelnemers.
 

Opbrengst Goede Doelen

 

  De opbrengst van De Bolidt Inner Circle Run en De Hoog Ambacht Kids Run gaat dit jaar voor het eerst naar twee goede doelen. Dit zijn Hospice De Cirkel en Het Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht.

Het sponsorbedrag van kinderen was dit jaar al weer hoger dan in 2015. Wij zijn er trots op dat de kinderen met hun inspanning een bedrag van € 7.912 euro wisten op te halen.
Samen met alle partners en deelnemers van de 5 km en 10 km werd het mooie bedrag van 18,780 euro opgehaald. Het Hospice ontving 13,146 euro en het Jeugdspeelpark 5,634 euro.

The Winner is…

 

Er werd weer flink gestreden op ons gecertificeerde parcours.
Dames 5 km werd gewonnen door Anne Zijderveld in 19:56
Dames 10 km werd gewonnen door Petra Sloots in 38:38
Heren 5 km werd gewonnen door Timo de Geus in 16:07
Heren 10 km werd gewonnen door Patrick Kwist in 32:41
Van de bedrijventeams was het team van IHC het snelst. Zij liepen in een tijd van 1:00:14.
 

Parcoursrecord

 

Het parcoursrecord wat gemeten wordt over de 10 km is dit jaar wel verbeterd door de dames.
Dames werd gewonnen door Petra Sloots in 38:38  (was 38.43 in 2015)
Zij heeft een prijs gewonnen van 150 euro
 

Col de Sophia

 

De circeltjestruien voor de Col de Sophia zijn gewonnen door Petra Sloots en Timo de Geus.
 

Scholenkampioenschap

 

Dit is gewonnen door De Waterlelie
De wisselbeker mogen zij een jaar behouden waarna in 2017 de strijd weer gestreden kan worden.
Bij het winnen van de wisselbeker 3 jaar op rij of in totaal 5 x, mag deze definitief behouden worden.
Het grootst aantal deelnemers per school was dit jaar 277 van De Waterlelie
 
 

Iedereen bedankt,

 

Vrijwilligers, partners, hulpdiensten, deelnemers en natuurlijk de taakteams die dit alles coördineren. Zonder alle inzet van een ieder kan deze Bolidt Inner Circle Run niet bestaan!!!!
 

DANK U en TOT VOLGEND JAAR OP 15 JUNI 2017

 


Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
   

Flash 2 juni 2016: "Inner Circle Run 2016 ... bijna"

MailingHeader2013_w600

Beste Loper,

 

Inschrijvingen

 

Het worden bijna de laatste loodjes voor 16 juni a.s.
We zijn met de schoolkinderen meegerekend al over de 1900 aanmeldingen, dus dat is overweldigend en we hebben nog wat tijd te gaan.
Inschrijven kan nog steeds. Ook voor kinderen die nog willen aansluiten is dit mogelijk.
Ga hiervoor naar onze website www.innercirclerun.nl
De inschrijvingen die nu binnenkomen kunnen geen naam meer op het startnummer gedrukt krijgen.
Snelle lopers kunnen hun verwachte eindtijd aangeven en met een sticker op het startnummer kunnen zij vooraan starten. Doe mee, wij hebben al een pool gemaakt onder elkaar hoeveel inschrijvingen 2016 zal gaan geven. Verras ons!
 

1e lustrum

 

Het belooft een leuke dag te worden vol activiteiten.
In het kader van ons Lustrum zal er voor de kinderen een springkussen staan. Daarnaast kunnen zij samen met hun ouders een echte Bootcamp experience beleven onder de motiverende begeleiding van Samantha Ravenstein. Dus kom allen mee doen. 
Er zal voor de start en na de start van de 5 en 10 km een gastoptreden worden verzorgd. Wie dit doen zult u op de avond zelf zien.
We hebben de medailles binnen en ook deze hebben een echte lustrumuitstraling.
 

Runny

 

We willen alle kinderen vragen om de kleurplaat van Runny uit te printen of uit te knippen uit De Brug en deze mooi in te kleuren. Inleveren kan op 15 en 16 juni met het ophalen van de startnummers. Tegen inlevering van de plaat wordt er een lekkere / gezonde traktatie gegeven.
 
 

Ophalen startnummers

 

  Dit jaar kunnen startnummers ook worden opgehaald bij Runnersworld in Dordrecht. Dit kan tijdens de openingstijden van de zaak van 8 t/m 11 juni a.s.
Op 15 en 16 juni kan dit in de Sophiahal te Hendrik-Ido-Ambacht.
 

Goede doelen

 

Dit jaar zal de opbrengst van jullie inspanning ten gunste komen van twee goede doelen. Namelijk het Hospice De Cirkel en Het Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht. Wij zijn nu al benieuwd naar de opbrengst van De Hoog Ambacht Kids Run en de Bolidt Inner Circle Run.

Serviceclub Round Table 112 (Ridderkerk) is actief met het enthousiasmeren van bedrijventeams. Hier komen ook de inschrijvingen op gang.
 

Roparun team 282

 

Inmiddels heeft het team 282, de Inner Circle Runners, de Roparun volbracht. Gelopen werd vanuit Parijs en in totaal deden 333 teams mee. Team 282 scoorde de 225e plaats. Door alle teams werd ca 2,5 mio aan sponsorgeld opgehaald wat een super mooi resultaat is.
Wat een goed gevoel!
 

10 km parcours

 

Het 10 km parcours is dit jaar ongewijzigd. Door het bestuur en taakteams wordt nader onderzocht om dit parcours te wijzigen naar een ronde van 10 km. Dit heeft echter veel voeten in de aarde en vraagt om veel support bij aan te trekken verkeersregelaars. Wij houden jullie op de hoogte of het realiseerbaar is.
 

Huishoudelijke mededelingen

 

Voor hen die op 16 juni a.s. aanwezig zijn als vrijwilliger. Graag vooraf melden bij de infobalie in de hal van de Sophiahal. Hier worden voor diegenen die een consumptiebon hebben de lunchpakketten uitgedeeld en een hesje voor de wateruitdelers.

Een verzoek aan de aanwezige Persfotografen. U dient zich eveneens vooraf te melden bij onze info balie. U krijgt dan tegen betaling van 5 euro statiegeld een hesje uitgereikt. Fotografen mogen zich zonder hesje niet op het parcours bevinden.
 

Iedereen

 

Wij spreken onze oprechte dank uit aan alle betrokken maatschappelijk partners, vrijwilligers, verkeersregelaars enz… die het mogelijk maken om dit mooie event te organiseren.

Blijf ons volgen in de media, Facebook en Twitter over de laatste ontwikkelingen naar 16 juni a.s. 
En hierbij nog de link naar onze Lustrumkrant
 

Tot de 16e!!

 


Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:

 

Nieuwsbrief mei 2016

Beste Inner Circle Run fan,

1e Lustrum

De voorbereidingen voor de 5e Bolidt Inner Circle Run / Hoog Ambacht Kids Run zijn in volle gang. Daar het ons 1e Lustrum is willen wij er een bijzonder tintje aan geven. Laat u verrassen door speciale activiteiten voor kinderen en ouders. Er is zelfs een speciaal optreden. De 3e donderdag in juni wordt weer een heel evenement.
Met de uitbreiding van Arie Alderliesten in het taakteam Parcours en Veiligheid is ook dit onderdeel sterker neergezet.
De schoolkinderen krijgen via hun school vanaf 9 mei a.s. weer de inschrijfformulieren uitgereikt. Wij verwachten weer een enthousiaste deelname van alle schoolkinderen die door HI5Ambacht voorbereid gaan worden op hun loop.

Het Goede Doel

Naast het feit dat wij jaarlijks doneren aan Hospice De Cirkel zijn wij er trots op een tweede goed doel benoemd te hebben. Dit is het Jeugdspeelpark te Hendrik Ido Ambacht. Zij gaan verhuizen en kunnen onze donatie goed gebruiken om de nieuwe locatie in het Sandelingen park gestalte te geven.  

Nieuw 10 km parcours

Doelstelling is om het 10 km parcours te gaan wijzigen en recent hebben er constructieve gesprekken plaatsgevonden met de Gemeente Zwijndrecht. Zij staan er voor open om de nieuwe route verder met ons te onderzoeken. Wij gaan voorstellen maken om dit verder met hen te bespreken.

ICR lopers en de Roparun

Met Pinksteren vond de Roparun weer plaats en dit jaar met Team 282 dat ontstaan is uit de loopgroepen van De Inner Circle lopers. Door hen zijn reeds diverse activiteiten georganiseerd voor de fondsenwerving. Wilt u meer hierover weten meldt dit via info@innercirclerun.nl. Kijk ook op hun pagina op roparun.nl.

Jeugdplan

Het bestuur van de Bolidt Inner Circle Run is in de afgelopen periode druk in gesprek geweest met de Gemeente Hendrik Ido Ambacht om een Jeugdplan gestalte te geven. Het idee was om op het tunnel tracee nabij de Sophiahal een openbare atletiekbaan te ontwikkelen met kogelstoot bak en verspring bak. De plannen werden door de Gemeente Hendrik Ido Ambacht positief ontvangen.
Helaas verbiedt de Flora- en Faunweta om op deze locatieis dit plan te ontwikkelen.
Dit heeft er toe geleid dat er nu naar een andere plek gezocht moet worden om dit te kunnen realiseren. Wij vinden dit zeker jammer maar geven de hoop niet op! 

Media

Het nieuwe media team is vol op aan het zenden via Facebook en Twitter. Renate Leeuwenstein beheert ons Twitter account en is actief met de werving van partner-runners die ons op velerlei wijzen willen steunen. Angelique van der Werff heeft zich vol verve op onze Facebookpagina gestort. Blijf ons volgen!!
1 mei heeft er een interview plaatsgevonden bij Atos. Paul Budde stelde hier vragen over de Bolidt Inner Circle Run/Hoog Ambacht Kids Run gedurende een uur. Aanwezig hierbij waren Jan Rijsdijk en Brigitte van Ast.

Partners_2016-1

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:

 

Nieuwsbrief februari 2016

Beste Inner Circle Run fan,

 

1e Lustrum

 

De Bolidt Inner Circle Run en De Hoog Ambacht Kidsrun vieren dit jaar het 1e Lustrum. Als Stichting Run-DezvousNL zijn wij hier heel erg trots op. Wij realiseren ons echter ook heel goed dat wij dit mooie evenement zonder u niet tot een groot succes hebben kunnen maken. Wij danken alle lopers, groot en klein voor hun deelname en enthousiasme en wij rekenen op uw deelname dit jaar. Ideeën borrelen over om op deze dag een feestelijk tintje aan de loop te geven. In onze weg naar de 3e donderdag in juni zullen we geleidelijk tipjes van de sluier oplichten.
 

Maatschappelijke Partners

 

Onze leadpartners als Bolidt, Winkelcentrum Hoog Ambacht en Waar & Partners danken wij in het bijzonder. Zij leveren vele diensten waardoor wij verder hebben kunnen professionaliseren. Voor de steun in welke vorm dan ook in de afgelopen jaren willen wij onze dank uitspreken naar al onze maatschappelijk partners. Mede door u hebben we ons loop evenement naar een hoger plan kunnen tillen.
 

Het goede doel

 

  Hospice de Cirkel heeft van de door alle lopers opgebrachte donatie weer een aantal goede investeringen kunnen doen. Zo werd er een nieuwe Quooker aangeschaft, een betonnen buiten bank en werden de vrijwilligers bijgeschoold.
Er wordt momenteel gewerkt om lokaal een tweede goed doel te introduceren, helaas kunnen wij hierover nog niet definitief informeren.

 

Nieuw 10 km parcours

 

Er wordt onderzocht om het 10 km parcours aan te passen. Het plan is om dit in 2017 te realiseren. Er worden nu gesprekken gevoerd met de Gemeente Zwijndrecht. Met de realisatie van de wijziging van het 10 km parcours hebben we steun nodig van de bedrijven gelegen langs dit parcours. Met name op gebied van verkeersregelaars willen wij een beroep doen op deze bedrijven.
 

ICR Loopgroepen en de Roparun

 

Uit de groep van de Inner Circle Runners is Ropateam 282 geboren. Een groep enthousiaste mensen, inmiddels 21 teamleden groot en nog op zoek naar 1 chauffeur, 1 fietser en 1 weekend coördinator. Spreekt een van deze taken u aan en wilt u wat doen voor het goede doel? Vraag om informatie via info@innercirclerun.nl Er volgen nog tal van initiatieven om geld in te zamelen door Ropateam 282 waarover via Facebook en Twitter meer.
 

U bent van harte welkom bij Start to Run

 

Wilt u mee doen met onze Bolidt Inner Circle Run? Treuzel niet en start dan samen met de beginnersgroep van de Atletiek Unie op 5 maart a.s. Hier leer je in 7 weken, 3 km hard te lopen. Verzameld wordt voor het clubgebouw van den hand- en softbal vereniging “Zwijndrecht” Winkelhaak 3 te Zwijndrecht. Kijk voor meer informatie op: https://starttorun.atletiekunie.nl  Kan je al hardlopen en zoek je een loopverband? Kom dan kennismaken met de Inner Circle Runners die een onderdeel zijn van Parthenon uit Dordrecht. Wil je meer informatie mail dan naar info@innercirclerun.nl
 

Website responsive

 

Lucrasoft werkt momenteel aan onze website om deze responsive te restylen. Dit bekent dat de website in de toekomst, hopelijk al vanaf 1 maart operationeel, het eenvoudiger wordt via smart phone en tablet onze website is te benaderen. En uw aanmelding voor deelname eenvoudig is te verwerken.
 

Nieuw mediateam

 

  Momenteel staat een nieuw mediateam in de steigers en wordt uitvoerig gesproken over de juiste taakverdeling. Zodra wij u hierover definitief kunnen informeren hoort u van ons. Blijf ons volgen via Facebook en Twitter!!
 

Helpende handjes

 

Zoals u ziet zijn wij weer uit de startblokken en er zijn nog talloze zaken verder uit te werken en in ontwikkeling. Als u ons wilt helpen? Wij zoeken voortdurend naar helpende handjes. Een bericht via de mail of de website is voldoende om ons met u in contact te brengen.

Partners_2016-1

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:

 

Nieuwsbrief december 2016

 
Welkom bij de Inner Circle Flash

Beste Loper,

 

Inmiddels zijn de Kerstdagen achter de rug,

 

En staat de jaarwisseling voor de deur.
Wij hopen dat iedereen de feestdagen door heeft kunnen brengen op de manier zoals je graag wilt. Gezellig samen zijn met familie of vrienden. Thuis of juist ergens in een fantastisch oord.
Terugkijkend op 2015 kunnen wij als organisator van de Bolidt Inner Circle Run trots zijn op alles wat we samen met jullie hebben kunnen bereiken.
Een mooie HoogAmbacht Kidsrun, een succesvolle Bolidt Inner Circle Run en een geweldige donatie voor Hospice de Cirkel. We zijn dan ook vol vertrouwen al weer bezig met de editie van 2016.

 

De Bolidt Inner Circle Run 2016

 

Zal de vijfde editie zijn, dus hebben we wat te vieren. Hospice De Cirkel bestaat dan ook 5 jaar, wat het nog meer bijzonder maakt.
Daarom willen we er een extra feestelijk evenement van maken.
Vocal popgroup Re-flax komt speciaal voor deze gelegenheid optreden en zal onze lopers toezingen voor en tot ver na de start.
Verder werken we nog hard aan andere gezellige verrassingen die onze vijfde editie speciaal zullen maken. Mochten jullie hier zelf overigens nog een suggestie voor hebben, mail ons dan via info@innercirclerun.nl . Dan gaan wij kijken of het idee haalbaar is.

Vrijwilligers

 

Hoewel we al vele helpende handen hebben, kunnen we altijd nog nieuwe vrijwilligers gebruiken. Meld je aan via vrijwilligers@innercirclerun.nl

Wij wensen iedereen een geweldig mooi, sportief en bovenal gezond 2016

 

Tot donderdag 16 juni

 


Partners_2016-1

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 3014 1267 (na 17:00)

Masterpartner:
Bolidt Logo
 

Nieuwsbrief juli 2015

Beste Loper,

 

De vierde editie van de Bolidt Inner Circle Run

 

Ook dit jaar mogen we weer spreken van een zeer geslaagd evenement.
Het aantal deelnemers overtrof dat van vorig jaar en ook de kinderen hadden zich vol enthousiasme ingeschreven om mee te doen aan de HoogAmbacht Kidsrun.
Er deden maar liefst ruim 600 kinderen mee en samen met de 5 en 10 km lopers kwamen we uit op 2358 deelnemers.

De opbrengst voor Hospice de Cirkel

 

  Het opgehaalde sponsorbedrag van de kinderen was ongekend hoog, namelijk 6007,70 euro.
Alle partners en deelnemers van de 5 en 10 kilometer zagen kans om gezamenlijk een bedrag bijeen te brengen van 12.500,00, zodat we in totaal 18.507,70 euro aan Peter Top konden overhandigen, die de cheques namens Hospice de Cirkel in ontvangst mocht nemen
.

De winnaars:

 

Er is weer ontzettend hard gelopen op ons gecertificeerde parcours.
Bij de dames 5km kwam Cris Rosmolen als eerste over de finish in 21:25 en Petra Sloots in 38:43 bij de dames 10km.
De heren liepen nog sneller, daar kwam als eerste bij de 5km Lars Gerritsen in 15:30 over de finish en op de 10km was dat Ruben Scheurwater in 31:37
Van de bedrijventeams was wederom het team van Verzekeringsbeheer weer het snelst. Zij hadden hier slechts 55:26 voor nodig.

Het parcoursrecord:

 

Zowel bij de dames als heren is het parcoursrecord op de 10 kilometer verbeterd.
Het nieuwe record staat nu op:
38:43 op naam van Petra Sloots en
31:37 op naam van Ruben Scheurwater
Zij hebben beiden een prijs gewonnen van 150,00 euro
 
De cirkeltjestruien voor de Col de Sophia zijn gewonnen door:
Jarno Pons en Anita de Grauw.
De Col de Sophia werd gesponsord door Bonne Fleur en zij hebben allebei naast een leuke attentie ook nog 50,00 euro gewonnen.
 

Het scholenkampioenschap

 

Dat is gewonnen door OBS de Waterlelie.
De wisselbeker mag een jaar lang in hun school staan prijken, daarna moeten zij hun best doen om hem opnieuw keer te winnen…
Drie jaar op rij winnen of in totaal 5 keer winnen en dan mogen ze de beker definitief houden.
Het grootste aantal deelnemers per school was dit jaar ook weer met stip OBS de Waterlelie. Wat een sportieve kinderen daar zeg.

Iedereen bedankt

 

Vrijwilligers, partners, hulpdiensten, alle deelnemers en onze partners: iedereen onze hartelijke dank, want zonder jullie kan er geen Bolidt Inner Circle Run plaatsvinden.

Reserveer alvast in jullie agenda:
De 5e Bolidt Inner Circle Run op donderdag 16 juni 2016

 

Nog geen genoeg van lopen? Schrijf je in voor de Drechtstadloop in november.
Partner logos

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:

 

Nieuwbrief maandag 1 juni 2015

 

Beste loper,

 

Het is bijna zo ver

 

Donderdag 18 juni staan we met zijn allen te wachten voor het startschot van de 4e editie van de Bolidt Inner Circle Run.
Dat is onder andere te merken aan onze mailbox van info@innercirclerun.nl want daarin worden nu dagelijks vele vragen gesteld. Het merendeel daarvan gaat over het wijzigen van de afstand. Dat wijzigen van de af te leggen afstand kan, eventueel zelfs nog op 18 juni tot een half uur voor de start.

.

De HoogAmbachtKidsrun

 

Die gaat dit jaar ook zeker weer gezellig druk worden. Inmiddels hebben zich al heel veel kinderen via het schoolformulier ingeschreven. Vanaf nu kunnen alle kinderen, ook die van buiten Hendrik-Ido-Ambacht, zich inschrijven via onze site.
De kinderen krijgen na afloop van hun race weer een ijsje. Op vertoon van hun startnummer kunnen ze dit jaar een overheerlijk bolletje ijs halen bij IJssalon Sophia.
Kijk voor het volledige programma op onze website: www.innercirclerun.nl

 

De tijdregistratie

 

  Wordt verzorgd door RaceTimer en de chip voor de juiste registratie zit verwerkt in het startnummer. Voor een perfecte tijdsregistratie moet je het nummer wel op de juiste manier dragen, zie bijgaande instructies.
De chip is gevoelig en mag niet gebogen of gevouwen worden.

 

Het parcoursrecord op de 10 km

 

Wie het parcoursrecord verbetert op de 10 kilometer, krijgt een premie van 150,00 euro
Dit geldt voor zowel de dames als de heren.
Verder zijn er voor de snelle lopers diverse prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld cadeaubonnen van Runnersworld Dordrecht, boodschappentassen van  Plus Volgerlanden, bloemen van Bonne Fleur en een medialle.

Ophalen startnummer

 

Voor het ophalen van de startnummers kan je op woensdag 17 juni vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur terecht in de Sophiahal, Sophiapromenade 1, Hendrik-Ido-Ambacht.
Op de dag van de wedstrijd, donderdag 18 juni kan je vanaf 17:00 uur terecht tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd (dat is voor de kinderen dus eerder dan de volwassenen)

Na afloop van de wedstrijd

 

verzorgt Brasserie de Promenade (aan de Sophiahal) een gezellige after-party met live artiesten, muziek en hapjes en drankjes.

Verder rest ons nog om iedere loper, groot of klein, heel veel succes en vooral veel plezier toe te wensen. Tot 18 juni.

 


Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
 

Verstuurd naar: info@innercirclerun.nl

Uitschrijven

Stichting Run-DezvousNL, Beemdkroon 31, Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA, Nederland

Nieuwsbrief vrijdag 1 mei 2015

 
Welkom bij de Inner Circle Flash

Beste Loper,

 

Als organisatie werken wij het hele jaar door aan de Bolidt Inner Circle Run

 

Maar voor jullie gaat het nu ook echt van start.
Voldoende trainingskilometers maken om een goede tijd neer te zetten. Ga ik voor 5 of 10 kilometer. Toch nog een nieuw paar hardloopschoenen om blessures te voorkomen. Gaat mijn beste vriend ook weer mee? Dat zijn allemaal belangrijke zaken die nu voor jullie spelen.
Het aantal inschrijvingen loopt gestaag op en belooft weer een mooi aantal deelnemers op 18 juni.
 

De HoogAmbacht KidsRun

 

De kinderen krijgen binnenkort (of hebben hem net gehad) weer de brief waarmee zij zich aan kunnen melden via de basisscholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ziet er naar uit dat er dit jaar weer meer kinderen mee gaan doen, want de scholen en de kinderen zijn inmiddels super enthousiast over ons evenement. Gelukkig hebben we tijd en ruimte gecreëerd om de groepen wat kleiner te maken. Minder leeftijdsverschil per groep moet er voor zorgen, dat de strijd eerlijker wordt.
In 2015 hebben we een nieuw parcours voor de kinderen. De ouders zullen hun kind of kinderen nu minmaal 2 keer langs zien rennen bij de 500m en op de 1000m zelfs 4 keer, zonder dat zijzelf hoeven te verplaatsen. Kortom nog meer sfeer bij de HoogAmbacht KidsRun.

 

De Col de Sophia

 

Ook dit jaar kan je weer proberen om de snelste op de Col de Sophia te zijn. Wij gaan er vanuit, dat jullie je uiterste best gaan doen om er voor te zorgen, dat jullie daar dit keer sneller zijn dan de overall winnaars. Volgens afspraak blijft dit jaar de tijdmeting op de Col de Sophia in tact tot iedereen de finish bereikt heeft. Als je 10 kilometer loopt, kan je daar dus twee keer je best doen.

Lockers

 

  Bij het inschrijven is het mogelijk om een locker te reserveren voor waardevolle spullen. Winkelcentrum HoogAmbacht heeft deze faciliteit mogelijk gemaakt. Ook degenen die al hebben ingeschreven voordat deze service bekend was, kunnen met de locker-module op de inschrijfpagina alsnog een kluisje reserveren.

Parcoursrecord 10 km

 

Dit record staat sinds vorig jaar voor de 10 km heren op naam van Patrick Kwist met een tijd van 32:18 en voor de 10 km dames op naam van Anne Zijderveld met een tijd van 38:57.
Voor degene die een nieuw parcoursrecord neerzet stellen wij 150,00 euro beschikbaar.
Let op, dit geldt dus alleen voor de afstand van 10 kilometer.

Train goed, train hard maar vooral met veel plezier. Tot donderdag 18 juni.

 


Partner logos

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA
Nederland
06 - 3014 1267 (na 17:00)

Masterpartner:
Bolidt Logo
 

Verstuurd naar: info@innercirclerun.nl

Uitschrijven

Stichting Run-DezvousNL, Beemdkroon 31, Hendrik-Ido-Ambacht 3344 BA, Nederland

Nieuwsbrief zondag 1 maart 2015

 

Beste Loper,

 

Overeenkomst voor onbepaalde tijd

 

Bolidt en Stichting Run-DezvousNL hebben op 21 januari een contract ondertekend, waarin Bolidt zich voor onbepaalde tijd verbindt aan de Bolidt Inner Circle Run (BICR).
De organisatie van de BICR sluit heel goed aan bij de No Limit instelling van Bolidt.
Wij zijn dan ook meer dan trots op de toezegging van de masterpartner. Het geeft aan, dat er wederzijds vertrouwen is en het zorgt tevens voor de financiële armslag die nodig is voor het organiseren van het evenement.
 

HoogAmbacht KidsRun

 

  Zo mogelijk even trots zijn we op het feit, dat ook de winkeliers van het Winkelcentrum HoogAmbacht hebben besloten om onze organisatie voor onbepaalde tijd te steunen met betrekking tot de HoogAmbacht KidsRun.
Omdat de kinderen en scholen in Hendrik-Ido-Ambacht steeds enthousiaster worden en het aantal deelnemertjes gestaag groeit, zullen er dit jaar meer groepen starten. Het leeftijdsverschil per groep zal dan ook niet zo groot zijn. Voor de precieze indeling kan je al vast kijken op onze website, onderdeel programma.


 

Vrijwilligers

 

Deze oproep zie je bijna in elke nieuwsbrief. Het mag dan ook duidelijk zijn, dat we altijd op zoek zijn naar helpende handen.
Ben je maatschappelijk betrokken en wil je graag mee helpen om de BICR succesvol te laten verlopen? Meld je dan aan. Dat kan via onze website of direct per mail
.
 

MS Motion

 

Looptip voor een goed doel: Loop mee op zaterdag 18 april met MS Motion. MS Motion is een hardloop- en wandel evenement voor  om geld binnen te halen voor de ontwikkeling van medicijnen tegen MS. Kijk voor meer op: www.msmotion.nl
 

Inschrijving open vanaf 1 maart

 

De inschrijfpagina wordt per 1 maart 0:00 uur geopend. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Je kunt nu ook zelf gegevens wijzigen, zoals het omzetten van de afstand naar 5 of 10 km. Verder kan je tot 29 mei gratis je naam op je startnummer laten zetten.

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
3344 BA Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
06 - 2497 8881 (na 17:00)

Masterpartner:
 

Verstuurd naar: info@innercirclerun.nl

Uitschrijven

Stichting Run-DezvousNL, Beemdkroon 31, 3344 BA Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland

Nieuwsbrief donderdag 18 december 2015

 
Welkom bij de Inner Circle Flash

Namens de organisatie van de Bolidt Inner Circle Run wensen we iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2015.


Beste Abonnee, hierbij ontvang je de eerste nieuwsbrief van seizoen 2015.
 

De volgende editie van de Bolidt Inner Circle Run

 

Deze gaat plaats vinden op donderdag 18 juni 2015. Dat is dan al weer de 4e keer dat we deze gezellige run organiseren. We zijn inmiddels al weer hard aan het werk om alles goed voor te bereiden en er weer een geslaagd evenement van te maken.
We hopen natuurlijk, dat we ook in 2015 na afloop een geweldig bedrag kunnen schenken aan Hospice de Cirkel.
 

Nieuw dit jaar

 

Omdat we een gecertificeerd parcours hebben en een aan de Atletiek Unie verbonden wedstrijd zijn, hebben we meer categorieën toegevoegd aan de 5 en 10km.
Voor de dames: Vsenioren, V35, V45, V55 en V65
Voor de heren: Msenioren, M35, M45, M55 en M65
We starten 18 juni 2015 om 20:15 uur. Dat is een kwartier later dan in de voorgaande jaren.

 
  Dit extra kwartiertje gebruiken voor de kinderen die mee doen aan de HoogAmbacht Kidsrun. Elk jaar staan er meer kinderen aan de start en we willen dat het voor ieder kind een feest wordt.
Er is nu minder verschil in leeftijd per run van de kinderen. Hierdoor hebben we behoorlijk wat extra runs en we beginnen daarom voor de kids iets vroeger dan gebruikelijk.
Kijk op onze website onder "programma" voor meer informatie hier over.

 

De bedrijvenloop

 

De leden van de Round Table Ridderkerk 112 zijn dit jaar weer bereid gevonden om voor ons de bedrijven te benaderen voor deelname aan de bedrijvenloop.
Een sportieve werknemer is een gezonde werknemer, dus doe mee met uw bedrijf!
Mocht u hier meer informatie over willen hebben of wilt u zich al als bedrijfsteam aanmelden dan kan dat natuurlijk ook. U kunt dit doen d.m.v een e-mail te sturen naar ons info@innercirclerun.nl en wij nemen contact met u op. Als de inschrijving open gaat in maart, kunt u uw team ook direct aanmelden via de inschrijfpagina voor teams.

 

KICK OFF New Elan 2015

 

Graag nodigen wij u uit voor de Kick Off Nieuw Elan 2015. Deze zal worden gehouden op woensdagavond 21 januari om 20:00 uur in het hoofdkantoor van onze masterpartner Bolidt, Nijverheidsweg 37, 3341 LJ  Hendrik-Ido-Ambacht.
 

Uitbreiding taakteam

We zijn nog op zoek naar versterking binnen ons team. Om er voor te zorgen dat we contact houden met onze huidige partners en ook nieuwe partners vinden zijn we op zoek naar een partner-runner. Denkt u hiervoor geknipt te zijn, dan nodigen wij u hierbij uit om ons team te komen versterken.
Aanmelden of informatie aanvragen kan via info@innercirclerun.nl

 

Vrijwilligers

 

We kunnen nooit genoeg mensen hebben die ons op de dag van de wedstrijd willen helpen. Wie heeft een paar uurtjes over om er voor te zorgen dat de Bolidt Inner Circle Run naar volle tevredenheid verloopt?
Ook hiervoor kunt u zich via info@innercirclerun.nl aanmelden of via ons webformulier.

 

Update je profiel

 

Lucrasoft, onze Partner op het gebied van de website en mailings heeft ons toegang gegeven tot hun nieuwe mailingsysteem EMMA. Daarvan gaan we in de toekomt ook de extra mogelijheden gebruiken. Van veel lezers hebben we nog geen naam omdat we dat voorheen niet gebruikten. Klik hier om je naam bij te werken. Dan kunnen we de volgende keer persoonlijker adresseren.

Partner logos

Stichting Run-DezvousNL
Beemdkroon 31
3344 BA Hendrik-Ido-Ambacht
Nederland
06 - 3014 1267 (na 17:00)

Masterpartner:
Bolidt Logo