Inschrijven PuppyRun en KidsRun

Kinderen: Voor-inschrijven voor Kids en Puppies is gratis via school en op de site tot en met 27 mei 23:59 uur. Je kunt tot die tijd ook je naam op het startnummer krijgen.

De kinderen van alle scholen in Hendrik-Ido-Ambacht krijgen in mei op school een inschrijfformulier om thuis in te vullen. Gebruik dat formulier en schrijf niet in via de website.

Kinderen die niet in Ambacht op school zitten kunnen via de website inschrijven.
Laat je sponsoren, zodat het bedrag voor Het Hospice zo groot mogelijk wordt.

Bij het inschrijven na 27 mei via de website of in de sporthal betaal je het na-inschrijf tarief van 2 euro.

Klik HIER om naar de inschrijfpagina te gaan

Kleurplaat

Kleurplaat-2017

Beste creatieve kinderen,

We hebben weer een mooie kleurplaat voor jullie.

Jullie kunnen de ingekleurde plaat inleveren bij Wisse Makelaardij & Hypotheken Winkelcentrum De Schoof nr 82 in Hendrik-Ido-Ambacht

Veel kleurplezier!

Wisse Kidsrun

Klik op het plaatje om de kleurplaat op te halen

Programa van de PuppyRun en KidsRun:

Zorg dat je op tijd bij de start bent!

Dat gaat alleen lukken als iedereen meewerkt en de aanwijzingen van de Marchalls opvolgt.

Starter en scheidsrechter(s) zijn officieel afgevaardigden van de Atletiekunie. Zij worden organisatorisch ondersteund door een jeugdafvaardiging van Fortius uit Dordrecht.

De looptijden worden digitaal geregistreerd met een systeem van RaceTimer, met een chip in je startnummer.

De 1000 m loopt het parcours twee keer.

Direct na de finish wordt de kinderen een medaille omgehangen en een traktatie aangeboden.

START

Afstand

Categorie

 

18:20

500m

M4-5

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

18:25

500m

J4-5

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

18:30

500m

M6-7

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

18:35

500m

J6-7

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

18:40

500m

M8-9

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

18:45

500m

J8-9

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

18:50

1000m

M10-11

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

19:00

1000m

J10-11

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

19:10

1000m

M12-13

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

19:20

1000m

J12-13

(Meldtijd 5 min voor aanvang)

19:35

 

 

Prijsuitreiking Jeugd

Na afloop van je Run een ijsje halen bij IJssalon Sophia op vertoon van je startnummer

Logo_IJssalon-Sophia_hoog

Parcours PuppiesRun en KidsRun

Parcours Kidsrun vanaf 2015